• LOG-IN
  • produse vot.ro
  • contact
  • NEWSLETTER
Duminica, 18 Mar 2018
Termeni si Conditii

 

Utilizarea serviciilor si produselor oferite de VOT.RO, denumita in continuare VOT.RO, pe site-ul www.Vot.ro se face cu acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 1. TERMENI GENERALI 

a) Accesarea acestui site sau a unei parti din acesta presupune acordul dumneavoastra, in calitate de utilizator, cu privire la termenii si conditiile de mai jos. Prin continuarea utilizarii site-ului, dumneavoastra, numit in continuare utilizator, va dati acordul tacit privind totalitatea termenilor si conditiilor. 

b) VOT.RO poate schimba in orice moment continutul site-ului, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane. 

c) VOT.RO poate limita accesul la site ori la anumite parti din acesta. Totodata, VOT.RO poate limita accesul anumitor IP-uri fara notificare si angajarea vreunei raspunderi. 

d) Accesul la continutul online al site-ului www.vot.ro este liber. Pentru utilizatorii abonati la serviciile VOT.RO este necesara autentificarea, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei. 

e) VOT.RO isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile utilizarii site-ului www.vot.ro in orice moment, modificarile fiind aplicabile incepand cu data publicarii lor pe site. 

2. DREPTURI DE AUTOR 

a) Toate informatiile publicate pe site de catre VOT.RO (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, fisiere audio, bannere publicitare) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992 privind protectia desenelor si modelelor), titulari ai drepturilor protejate de lege fiind VOT.RO sau, dupa caz, furnizorii sai de informatii. 

b) Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. 

c) Preluarea de informatii de catre publicatii sau, dupa caz, site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: "preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor. 

Site-urile web care preiau informatii de pe site-ul www.vot.ro vor cita sursa informatiei cu link catre site, dupa cum urmeaza: 

- In textul stirii, citarea se va face astfel: in primul paragraf se va mentiona expres ca sursa informatiilor este VOT.RO (ex.: ”potrivit VOT.RO”, ”informeaza VOT.RO” sau orice alta formula echivalenta) iar in ultimul paragraf al stirii se va preciza ”Integral pe www.vot.ro”  (sau orice alta formula echivalenta), cu link catre www.vot.ro. 

- De asemenea, la sfarsitul stirii, dupa ultimul paragraf si in afara acestuia (sau la inceputul stirii, in functie de layout-urile site-urilor in cauza), se va preciza in mod vizibil: ”SURSA: VOT.RO”, cu link catre site-ul www.vot.ro 

In cazul in care materialul este preluat de VOT.RO de la furnizorii sai de informatii, se va mentiona si aceasta sursa. 

d) In cazul in care utilizatorul constata ca un material publicat pe site-ul www.vot.ro incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, este rugat sa sesizeze acest fapt printr-un mesaj trimis catre VOT.RO. 

e) VOT.RO, logo-ul VOT.RO si www.Vot.ro.ro apartin VOT.RO, neputand fi utilizate fara acordul scris al VOT.RO. 

3. LIMITAREA RASPUNDERII 

a) Toate informatiile publicate pe site-ul www.vot.ro sunt transmise de catre VOT.RO si de catre furnizorii sai de informatii. Acest site furnizeaza instrumente de informare, dar nu ofera sfaturi si nici nu face recomandari referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse. 

b) Datorita numarului mare de surse de obtinere a informatiilor pot exista intarzieri, omisiuni sau inexactitati in informatiile si in serviciile oferite de VOT.RO. 

c) VOT.RO si furnizorii sai de informatii nu ofera garantii privind acuratetea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informatiilor oferite pe site. 

d) VOT.RO si furnizorii sai de informatii nu raspund pentru erorile, inexactitatile sau intarzierile in furnizarea continutului oferit de site si nici pentru orice actiune care se bazeaza pe acest continut. VOT.RO isi declina orice responsabilitate privind garantarea acuratetii continutului site-ului sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri. 

e) Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de VOT.RO in legatura cu accesarea, utilizarea si exploatarea informatiilor publicate pe site. 

f) VOT.RO nu raspunde fata de utilizatori si nici fata de terti pentru eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din informatiile publicate pe site. 

g) Incalcarea termenilor si a conditiilor din prezentul document atrage raspunderea juridica a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislatiei in vigoare. 

4. PROTECTIA DATELOR 

a) Utilizatorii care s-au inregistrat pentru primirea alertelor de stiri au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu doresc sa le mai primeasca. 

b) VOT.RO ia toate masurile de securitate pentru a asigura confidentialitatea si protectia datelor utilizatorilor. 

c) VOT.RO nu cere utilizatorilor sai informatii personale prin intermediul unei corespondente nesolicitate de acestia. Orice tip de corespondenta care ofera sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicita divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals si raportat catre VOT.RO prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site. 

d) Site-ul www.vot.ro foloseste cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorilor si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. 

e) VOT.RO stocheaza si utilizeaza adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informatii, urmarirea miscarile utilizatorilor si in scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale ale utilizatorilor. 

 

test1
PARTENERI VOT.RO