• LOG-IN
  • produse vot.ro
  • contact
  • NEWSLETTER
Duminica, 18 Mar 2018
Proiectul Vot.ro

 

Dezbaterea publica este mereu polarizata, incarcata afectiv, dominata de un numar redus de grupuri sau persoane, care spun aceleasi lucruri. Din acest motiv, comunicarea cunoasterii argumentate este adesea blocata. 

Constituit la inițiativa Grupului pentru Analiza Strategica (GAS), Vot.ro este o structura integrata de cercetare și comunicare in domeniul politic si social, al carei scop este sa contribuie la accentuarea dimensiunii argumentative, bazate pe informare corecta si analiza specializata, a dezbaterilor din cadrul societații romanesti, precum si a deciziilor actorilor publici si privati. 

Vot.ro are in centru o structura de cercetare specializata in analize de tip media intelligence.

Principalele dimensiuni ale proiectului Vot.ro sunt:

  1. Caracterul de agregator de cunoastere;
  2. Caracterul multidisciplinar al cercetarii;
  3. Accentuarea raționalitații comunicative in cadrul dezbaterilor și luarii deciziilor;
  4. Caracterul aprofundat, multimedia al distribuției cunoașterii

Pentru realizarea obiectivelor sale, Vot.ro cupleaza, intr-un ansamblu coerent, mediul universitar, prin parteneriatul cu Universitatea din București, mediul jurnalistic, prin parteneriatul cu Agenția de presa ”Agerpres”, mediul online, prin platforma autonoma multimedia Vot.ro și toate rețelele sociale asociate, și off-line, printr-o structura de rapoarte de analiza transmise clienților.

Vot.ro urmareste sa dezvolte parteneriate si cu alte platforme de cercetare si comunicare in vederea extinderii comunicarii cunoaterii argumentate. 

test1
PARTENERI VOT.RO