• LOG-IN
  • produse vot.ro
  • contact
  • NEWSLETTER
Duminica, 18 Mar 2018
Echipa Vot.ro

Ionel Nitu este membru fondator al GAS, analist de informatii, antreprenor, director executiv la o firma de IT si presedintele unei asociatii profesionale. Este profesor asociat la mai multe facultati, detine un doctorat si este autor sau co-autor al mai multor studii si carti din domeniul securitatii nationale, intelligence si analizei de informatii. Ionel Nitu este director de analiza al Vot.ro.

 

Emilian Margarit este doctor in filosofie, la Universitatea Al.I. Cuza  din Iasi, fiind specializat in filosofia franceza contemporana. A publicat o serie de articole in reviste si volume colective de specialitate. Este interesat de teoria critica, studiile culturale, antropologia urbana si teoria politica.  Este membru in cadrul proiectului Vot.ro, ocupand pozitia de Senior Researcher.

 

Cristian Rosu este licentiat al Facultatii de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, cu specializarea Studii Europene. Este interesat de teoria relatiilor internationale, filosofia conflictului si teoria jocurilor. In prezent, isi desfasoara activitatea ca Junior Researcher in cadrul proiectului Vot.ro.

 

test1
PARTENERI VOT.RO